Superr Girll


Saturday, 16 June 2012 | Saturday, June 16, 2012 | 0 Words
assalamualaikum pembaca semua ,
hari ni myraa nakk story sikit pasal sorang mamat ni ,
dia suka kat myra , myra pun minat kat dia tapi maaflah ,
myra tak mampu nak terima dia , first time meet dekat medan selera , feldajaya trolak , mula-mula sampai salah masuk simpang pulak , sudah kena patah balik , bila dah sampai tuu , dia ngn myra malu-malu kambing nak bertegur sapa , last-last tegur jugak , myra tau bila mata kami bertentang dia selalu curi-curi pandang , myra fahamlah , myra tak CANTIK macam orang lain , hahaha , tapi dia ckp takpe , myra COMEL *bangga gila time dia cakap myra comel .. hahaha , dia cakap ingat minah rempit mana lah rem-rem moto , rupenyer orang yang dia sayang , myra hanya mampu senyum macam kerang busuk jelah , hahaha , buat iklan gigi darlie kat depan dia ,macam ni lah tutup muka time jumpa dia , hahaha , okaylahh nak offline :) 



-Past- | -New-